Huolto

×

Huoltokysely

Lähetä huoltokysely lähimmälle huoltopisteellesi.

Koneen tiedot

Asiakkaan tiedot

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Sulje
×

K-RENT Vuokrauskysely

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Sulje
×

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat aina ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa tuotteistamme ja palveluistamme. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit perua uutiskirjeen milloin tahansa kunkin viestin lopussa olevasta linkistä. Täytä alla olevat tiedot ja valitse mistä aihepiireistä olet kiinnostunut.

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Sulje

Konekeskon huoltopalvelut

Ammattitaitoiset, merkkikoulutetut huoltomiehemme ja sopimushuoltoverkostomme eri puolilla Suomea vastaavat koneidenne huoltotarpeista. Huolto- ja korjauspalveluita on saatavissa nopeasti kaikkiin tarpeisiin, tarvittaessa paikanpäällä työmaallanne.

Konekeskon huoltopalveluita voitte tiedustella valtakunnallisesta numerosta: 01053 20246

Raskaskonehuolto

Maatalous- ja  ympäristökoneet

Teitä palvelee Konekeskon korjaamoilla 20 mekaanikkoa: Vantaalla, Tampereella, Kouvolassa, Jyväskylässä ja Seinäjoella sekä Konekeskon sopimushuoltoverkosto 130 sopimushuoltopisteen voimin.

Maarakennuskoneet ja nostolaitteet

Konekeskon omat korjaamot joissa suoritetaan uusien koneiden varustelut sekä tehdään huoltoja/korjauksia ja muutostoimenpiteitä sijaitsevat Tampereella ja Vantaalla. Konekeskon muut korjaamot sijaitsevat: Kouvolassa, Jyväskylässä ja Seinäjoella. Tämän lisäksi koko maan kattava sopimushuoltoverkostomme on käytettävissänne. Voitte kysyä myös muiden kuin Konekeskon edustamien merkkien huoltoja (esimerkiksi New Holland ja Case).

Trukit

Varmista sinäkin Still -trukkisi toimivuus käyttämällä Konekesko Oy Trukkihuollon huoltopalveluja. Me käytämme alkuperäisiä Still -varaosia, testilaitteistoja, viimeisimpiä ohjelmistoversioita sekä koulutamme trukkiasentajamme säännöllisesti. Huollamme myös muiden valmistajien trukkeja.

Trukkihuolto toimii keskitetysti Vantaan pääkonttorista käsin. Tarjoamme Teille erilaisia trukkien huoltosopimuksia aina määräaikaishuoltosopimuksista trukkien kunnossapitosopimuksiin.

Katso lähin STILL -huoltopisteesi kartalta!

Allison-vaihteistot

Allison vaihteisto-ongelmissa teitä palvelee tahdaskoulutetut asiantuntijat erikoisvarustellussa korjaamossa Vantaan Kuninkaanmäellä. Hyvän ammattitaidon ja erikoistyökalujen avulla työ sujuu ja lopputuloksen takaamiseksi jokainen peruskorjattu vaihteisto testataan huippunykyaikaisella täyssähköisellä vaihteistodynamometrillä.

Katso lähin Allison Transmission -huoltopisteesi kartalta!