Allison Transmission

Allison Transmission
×

Huoltokysely

Lähetä huoltokysely lähimmälle huoltopisteellesi.

Koneen tiedot

Asiakkaan tiedot

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Sulje

Allison-vaihteistot

Allisonilla on laajin valikoima edistyksellisiä  täysautomaattivaihteistoja sekä maantie- että off-road -olosuhteisiin. Vaihteistomme ovat luotettavia, helppokäyttöisiä, kestäviä ja ne sopivat hyvinkin erilaisiin käyttökohteisiin.

Vuonna 1915 perustetun Allison Transmissionin vuosikymmenten kokemus vaihteistoista tekee meistä kumppanin johon voi aina luottaa.

Maailmanlaajuisen maineemme takuuna on  huippuluokan huoltoverkosto. Allisonilla on edustajia yli 80 maassa ja Allisonin Diilereitä ja Distributoreita on yli 1500  kappaletta.

Aito automaatti

Se, että kuljettajan ei tarvitse tuhlata huomiotaan oikean vaihteen valintaan, tekee ajamisesta luonnollisesti paljon turvallisempaa. Kun käytössä on aina oikea vaihde, suojelee se koko voimansiirtolinjaa sekä säästää polttoainetta.

Toinen ja tärkeä osa aidosta automaatista on se tosiasia, että vetovoima ei katkea missään vaiheessa - edes vaihtamisen aikana. Tällä varmistetaan paras mahdollinen suorituskyky, eikä polttoainetta kulu lainkaan hukkaan. Samalla katkeamaton veto on olennainen turvallisuustekijä äärimmäisissä olosuhteissa.

Allison vaihteistojen virallinen kotisivu