General Breaker

General Breaker
×

Huoltokysely

Lähetä huoltokysely lähimmälle huoltopisteellesi.

Koneen tiedot

Asiakkaan tiedot

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Sulje
×

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat aina ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa tuotteistamme ja palveluistamme. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit perua uutiskirjeen milloin tahansa kunkin viestin lopussa olevasta linkistä. Täytä alla olevat tiedot ja valitse mistä aihepiireistä olet kiinnostunut.

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Sulje

GB iskuvasarat ja lisälaitteet

General Breaker (GB) on erikoistunut valmistamaan hydraulivasaroita ja muita kaivinkoneiden puomiin kiinnitettäviä lisälaitteita. GB on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan ja valmistuksessa noudatetaan tiukkoja laadunvalvonnan kriteerejä: materiaalien tarkka työstö uusimmilla koneilla ja teknologioilla, tiukka lämpötilan valvonta ja monivaiheinen lämpökäsittely, tarkka hitsaus ja jatkuvat tarkastukset sekä kaikkien tuotteiden kattava lopputestaus ennen toimitusta. GB:n laadunvalvontaprosessi varmistaa, että kaikki hydraulivasaroihin menevät komponentit ovat korkealaatuisia, mikä takaa sen että GB vasaroiden kestävyys ja käyttöikä ovat mahdollisimman suuret.

T-sarjan iskuvasarat ovat GB:n perussarjan vasaroita, jotka on tehty liukuohjattuja, kaivurikuormaajia sekä pieniä ja keskikokoisia kaivinkoneita varten 26 tonniin saakka.

F-sarjan iskuvasarat on suunniteltu pienistä suuriin kaivinkoneisiin. F-sarja on samankaltainen T-sarjan vasaroiden kanssa, mutta niissä on lisäksi hydraulijärjestelmän värinää vähentävä paineakku. 40F on GB:n suurin hydraulivasara ja se soveltuu jopa 100 tonnin koneeseen.

E-sarjan iskuvasarat on tarkoitettu kaivinkoneille 70 tonniin saakka. Ne ovat hyvin samankaltaisia F-sarjan kanssa ja niissä on lisäksi hydraulijärjestelmän värinää vähentävän paineakku sekä ulkoinen venttiilistö.

Myynti ja tiedustelut
Jere Jokinen
050 571 5407
etunimi.sukunimi@kesko.fi

GB Industries homepage