Magni

Magni
×

Kysy tuote-esittelyä

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Sulje
×

Huoltokysely

Lähetä huoltokysely lähimmälle huoltopisteellesi.

Koneen tiedot

Asiakkaan tiedot

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Sulje
×

Tilaa uutiskirje

Tilaamalla uutiskirjeen saat aina ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa tuotteistamme ja palveluistamme. Uutiskirjeen tilaaminen ei sido sinua mihinkään ja voit perua uutiskirjeen milloin tahansa kunkin viestin lopussa olevasta linkistä. Täytä alla olevat tiedot ja valitse mistä aihepiireistä olet kiinnostunut.

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Sulje

Magni kurottajat

Magni Telescopic Handlers s.r.l. on perheyritys joka on erikoistunut ympäripyörivien RTH-kurottajien valmistukseen. Magni tarjoaa kattavan malliston markkinoiden tehokkaimpia ja edistyksellisimpiä ympäripyöriviä RTH-kurottajia 18-35 metrin luokkiin. Lisäksi mallistossa on raskaan sarjan HTH -kurottajat 10-45 tonnin nostokapasiteetilla, sekä veneiden käsittelyyn tehdyt Boat Eagle 509 ja 512 -mallit. 

Yrityksen pääomistajalla, Riccardo Magnilla, on yli 27 vuoden kokemus kurottaja-alalla ja merkittävä ura koko kurottajakonseptin kehittämisessä. Tästä esimerkkinä yli 40 patentoitua kurottajia koskevaa innovaatiota. Vuodesta 2009 asti Magni on kehittänyt ja myynyt Ricklift ja Boat Eagle erikoiskurottajia ja samaan aikaan kehittänyt täysin uutta ympäripyörivää mallistoa, jonka myynti alkoi vuoden 2013 alussa. Tuotanto tapahtuu Italiassa, Modenan lähellä sijaitsevassa 6000 m2 tehtaassa.

Magni Telescopic Handlers - viralliset kotisivut

Muut kiinnostavat tuotteet