Trukkivuokraus

Vuokraa trukit helposti ja joustavasti tarpeittesi mukaan

Riippumatta siitä, onko sinulla tarvetta lyhyen tai pitkän aikavälin vuokraamiseen; haluatko käyttää trukkia tunteja, päiviä tai viikkoja, kattamaan kausiluonteisen liikenteen huiput tai pitempiaikaiseen käyttöön – laajasta vuokrakalustostamme voit aina löytää juuri oikean koneen, vaikka tarve syntyisi nopeastikin. STILL-mallistosta löytyy laadukas vuokratrukki kaikenlaisiin tarpeisiin.

Trukin vuokraaminen on järkevää esimerkiksi silloin, kun konetarve yllättää nopeasti tai tarvitset hetkellisesti lisäkapasiteettia esimerkiksi sesongin ajaksi. Vuokratrukit ovat aina uudehkoja ja huollettuja, joten ne ovat toimintavarmoja ja yllättäviä korjauslaskuja ei tule.

STILL-vuokratrukit

STILL on ollut jo yli 50 vuotta yksi trukkien ja sisälogistiikan johtavista toimittajista. Huippulaadulla, luotettavuudella ja innovatiivisella teknologialla STILL palvelee pienten, keskisuurten ja suurten yritysten tarpeita nyt ja tulevaisuudessa.

Monipuoliseen STILL-trukkivalikoimaan kuuluvat mm. haarukkavaunut, varastotrukit, vastapainotrukit, keräilytrukit, ja automaattitrukit. Trukit valmistetaan Saksan tehtailla Hampurissa ja Reutlingenissä sekä Ranskan tehtaalla Montatairessa.

Vuokramallistossamme ovat seuraavat trukit:

Jos haluat lisätietoja, täytä vuokrauskysely
tai soita 01053 20680.

×

K-RENT Vuokrauskysely

Sivuston käyttöehdot

Tietosuojaseloste

Sulje

Muut kiinnostavat tuotteet